söndag 10 oktober 2010

Underbara helg!

Denna helg har varit underbar med mycket skratt, galenskaper och mys... även fast vår helg började med ett besök på Danderyds akut på lördag förmiddag så har helgerna som alltid slutat på ett underbart sätt.
Besöket på sjukhuset var oroväckande till en början, men slutade med ett avslappnande lugn i kroppen... magsmärtorna som hade uppstått hela veckan till och från berodde troligtvis på Samonas laktosintolerans. Ingen mer dipp på ett tag. ;) Hihi.
Kvällen avslutades hemma tillsammans framför en film, bara mys <3.

Söndagen startade med en Simon som kom in (i en väldigt oläglig situation) och skulle visa/beskriva sina legogubbar, vad dom gör osv. Haha! Bara bita ihop och låtsas som att det regnar.. :P
Gjorde lite frukost och sen fick Simon spela Wii medans vi fixade inför dagen. Fick besök av våran vän Camilla från Södertälje, tog en fika och sen drog vi iväg på Säbyholms Höstmarknad. Fyndade lite majskolvar och diverse andra ätbara saker.
Simon ville prova på ponnyridning så pappa Robert skulle köpa en biljett, vilket slutade med att även Samona skulle rida! Ikke! Men joo.. Samona hamnade efter mycket om och men uppe på en häst. I hjälm. Med ledsagare. Herregud. De övriga personerna som inte red stod vikta av skratt vid sidan om och fotade en skitförbannad Samona med långfingret i högsta hugg.


Efter en lång dag med promenad i hela Säbyholm åkte vi hem och tog det lugnt en stund innan middag.
Nu är det dags att släcka ner, mysa ner oss i soffan och invänta veckan som kommer..
Natti natti// Samona & Robban

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar